AROMA 1990
slide01 slide02 slide03 slide04 slide05 slide06 slide07
O nama

AromaFirma "AROMA 1990" 2013 izdvaja uz osnivanje firmu D.O.O. "Aroma Kruševac" koja nastavlja program mirisa za potrebe deterdžentsko – kozmetičke industrije i program prehrambenih aroma i boja, a firma "Aroma 1990" se fokusira i njena dominantna aktivnost je proizvodnja desertnih preliva, tople čokolade, kečapa, nadeva za pekarstvo i poslastičarstvo, prehrambene arome i boje za kućnu upotrebu, instant proizvoda od kafe (2u1, 3u1)

Firma Aroma 1990 je nakon dugogodišnjeg iskustva njenih utemeljivača Dinić Vasilija (1936-2007) i Dinić Ratomirke u rukovodećim poslovima u hemijskoj industriji bivše Jugoslavije, osnovana 1990, kao jedna od prvih privatnih firmi koja je osnovana u to vreme.

Godine koje su za nama uložene su u vredan rad, razvoj i istraživanja. Pozivamo Vas da zajedno stvaramo budućnost na čvrstim osnovama. Marketinški pristup tržištu, sa maksimalnom komunikativnošću i uz ekspeditivnu isporuku naručenih proizvoda, stalno uvećava broj onih koji sarađuju sa AROMOM na obostrano zadovoljstvo.

Svedok uspešnog vođenja firme su rezultati iza nas: godine stalnog razvoja, neprekidnog rasta i usavršavanja, veliki broj poslovnih prijatelja i partnera.

AROMA u bliskoj saradničkoj atmosferi, osluškujući i udovoljavajući svim specifičnim zahtevima svoje klijentele, uz prihvatanje novih potreba tržišta kroz svakodnevno istraživanje i razvoj, u svojim laboratorijama razvija jedan širok spektar proizvoda.

Pogledajte video priloge:

aroma-nagrade.jpg

plus.jpg